Skal du i gang med at bygge et hus eller ønsker du at få tegnet en tilbygning af en arkitekt? Så er du kommet til den rette side. Denne side har nemlig gjort det nemt for dig at finde en arkitekt i Odense med alle de kontaktoplysninger, som du har brug for.
Desuden har du mulighed for at få tre uforpligtende og gratis tilbud fra arkitektfirmaer i nærheden af Odense.
Arkitektfirmaer i Odense
📍 Brandts Passage 15, 5000 Odense C
📞 29415684
📍 Østerbro 20, 5000 Odense C
📞 88807700
📍 Sophie Breums Vej 5, 5000 Odense C
📞 66130428
📍 Sverigesgade 4, 5000 Odense C
📞 62201869
📍 Rugårdsvej 55, 5000 Odense C
📞 66136200
📍 Vestergade 75, 5000 Odense C
📞 42408002
📍 Seebladsgade 2, 5000 Odense C
📞 81918645
📍 Palnatokesvej 25, 5000 Odense C
📞 66141779
📍 Sverigesgade 5, 5000 Odense C
📞 63216321
📍 Kronprinsensgade 7, 5000 Odense C
📞 66119225
Få 3 gratis tilbud på en arkitekt i Odense
I samarbejde med 3byggetilbud.dk kan du få tre gratis og uforpligtende tilbud på arkitektopgaver udført af professionelle arkitektfirmaer fra Odense.
Video: Sådan fungerer det
Derfor anbefaler vi 3byggetilbud.dk
- Det er gratis og uforpligtende
- Bestil tilbud på kun 5 minutter
- Mulighed for at spare mange penge
Enterprisegaranti
Med 3byggetilbud.dks enterprisegaranti er du sikret for op til 35.000 kr. i tilfælde af håndværksmæssige fejl eller mangler.
Hvad siger andre:
Fungerer perfekt. Vi fik hurtigt tilbud, godt nok kun fra én, men det var den helt rigtige, prisen var god og arbejdet blev udført hurtigt og rigtig tilfredsstillende. – Anmeldelse fra Trustpilot.
Få 3 gratis tilbud på arkitekter
Priser på arkitektfirmaer i Odense
Prisen for en arkitekt kan ligge på et beløb på alt mellem 800-1600 kroner pr. time inkl. moms. Timeprisen kan også være langt højere, alt efter hvilket arkitektfirma i Odense, du vælger.
Arkitekter og arkitektfirmaer kan frit vælge, hvad deres timepris skal ligge på. Derfor er der ingen garanti for, om det er billigst, at benytte sig af et stort arkitektfirma eller en selvstændig arkitekt.
Hvor meget, det kommer til at koste dig, for at få en arkitekt i Odense med i dit projekt afhænger også af, hvor kompleks opgaven er, hvor stort byggeprojektet er, samt hvor meget arkitekten skal indgå i processen.
Hvad laver en arkitekt?
En arkitekt kan give dig al mulig hjælp og rådgivning i forbindelse med en mindre eller en større byggeopgave. Det kan for eksempel være:
- Et skitseforslag
- En bygningsansøgning
Arkitekten laver et skitseforslag
Uanset om du skal have bygget et splinternyt hus, have lavet en tilbygning, eller du skal have ombygget dit hus, så kan en arkitekt lave et skitseforslag.
Sammen med arkitekten vælger du de materialer og komponenter, der skal bruges i byggeriet. Herefter kommer arkitekten med forskellige løsninger samt laver et skitseforslag til, hvordan dit projekt kan komme til at se ud.
Et skitseforslag viser altså, hvordan dit byggeprojekt vil fremstå som et færdigt resultat.
Du kan få et skitseforslag på følgende måder:
- Perspektivtegning
- 3D-model
- Andre modeller
Bygningsansøgning
Du skal have en byggetilladelse, når du enten skal bygge et nyt hus eller have bygget en tilbygning til beboelse. Det kan være en smule kompliceret, da der er mange spørgsmål og krav fra myndighedernes side, men en arkitekt har stor erfaring med dette.
En arkitekt kan hjælpe dig med at få en byggeansøgning i hus, hvis du skal:
- Bygge nyt
- Have lavet en tilbygning til beboelse
En arkitekt vil altid være opdateret om den nyeste lovgivning i forbindelse med nybyggeri og tilbygning. Arkitekten kan derfor rådgive dig, sørge for alle relevante oplysninger samt udarbejde tegninger, som skal bruges til en byggetilladelse.
Ved en byggeansøgning sørger arkitekten for:
- Situationsplan
- Skitsetegning
- Indhentning og gennemgang af relevante dokumenter.
Arkitektuddannelse i Odense
I Odense kan du få en uddannelse som indretningsarkitekt. Hvis du ønsker at være arkitekt, skal du derfor uddanne dig i en anden by i Danmark – for eksempel Aarhus eller København.
Arkitektuddannelsen tager i alt 5 år. De første 3 år er bacheloruddannelsen, hvor de sidste 2 år er kandidatuddannelsen. Undervisningen foregår både som øvelser og projektarbejde ved tegneborde og computere samt som forelæsninger og holdundervisning.